Al het beeldmateriaal voor jullie speciale dag in een klap geregeld!​

Jullie gaan trouwen en willen het liefst niet bij twee of drie verschillende bedrijven de foto en videografie boeken, snap ik helemaal! Tegenwoordig is het aanbod in bruidsfoto- en videografie groot, en is het moeilijk om een duidelijk overzicht te krijgen van wat er wordt aangeboden en op welke kosten jullie dan uitkomen.

Juist om die reden heeft Foreverfotografie initiatief genomen om een fantastisch team samen te stellen zodat jullie onbezorgd dit stukje van de voorbereiding kunnen overlaten aan ons team. Wij komen dus in onderstaande pakketten ALTIJD! met z’n drieën en zijn goed op elkaar ingespeeld!

Maar… hoe, wat en vooral, wie?!

 

Met heel veel trots stel ik jullie voor aan de “dreamteam”

Onze first shooter is Alica. Zij is woonachtig in Katwijk en heeft haar eigen fotografiebedrijf Forever Fotografie. Alica en Laura zijn de duo die je op je bruiloft wilt hebben voor je haarscherpe foto’s.

Onze vaste second shooter is Laura. Zij is woonachtig in het prachtige Friesland en reist voor de bruiloften het hele land door! Zij is eigenaar van haar eigen fotografiebedrijf Metlaufotografie. Als second shooter is Laura er ter ondersteuning van Alica en zorgt ervoor dat geen enkele emotie of moment gemist wordt! Na de bruiloft geeft zij haar SD kaartjes aan Alica mee en doet zij alle bewerking zelf. Ondanks dat er dus twee fotografen zijn, zal het totale eindresultaat van de foto’s in een gelijke stijl zijn bewerkt! Een mooie eenheid dus! Wij zijn super blij dat Laura in ons team zit en ik weet zeker dat jullie dat zullen snappen wanneer wij op jullie bruiloft aanwezig zijn!

Ik kom zelf uit uit Zuid-Holland en reis samen met hun alle hoeken van Nederland (en eventueel daarbuiten) mee naar misschien wel jullie bruiloft! Ik maak gebruik van een videocamera en een drone! Hoe gaaf is het dat jullie dus de bruiloft in alle mogelijke opzichten in beeld gaan terug kunnen zien! Na de bruiloft zullen jullie van mij een korte teaser-video ontvangen. Jullie hebben voor de officiele video zelf inspraak over de muziek die op de achtergrond gespeeld wordt! De video zal dus helemaal van jullie zijn!

Wij vinden het super leuk dat wij een team kunnen vormen om zo een prachtige dag vast te leggen! Inmiddels nieuwgierig naar onze pakketten? 

The Ultimate €4399,00

 

12 uurs pakket foto en videografie 

Kennismakingsgesprek
Pre-weddingshoot naar aanloop van jullie bruiloft
minimaal 275 bewerkte HR foto’s
drone beelden
Bewerkte video op USB met door jullie gekozen muziek/geluid Luxe album 30×30 met 15 spreads
preview van min. 10 foto’s en een teaser-video binnen 24 uur
inclusief reiskosten in Nederland
(m.u.v. Waddeneilanden)

 

The Dreamers €3599,00

 

9 uurs pakket foto en videografie

Kennismakingsgesprek
minimaal 175 bewerkte HR foto’s
drone beelden
Bewerkte video op USB met door jullie gekozen muziek/geluid trouwalbum 20×20 met 15 spreads (upgrade mogelijk)
preview van min. 7 foto’s en een teaser-video binnen 24 uur
inclusief reiskosten in Nederland
(m.u.v. Waddeneilanden)

 

The Classic €2899,00

 

6 uurs pakket foto en videografie
Kennismakingsgesprek
minimaal 100 bewerkte HR foto’s
drone beelden
Bewerkte video op USB met door jullie gekozen muziek/geluid minialbum 10×10 met 8 spreads (upgrade mogelijk)
preview van min. 5 foto’s en een teaser-video binnen 24 uur
inclusief reiskosten in Nederland
(m.u.v. Waddeneilanden)